Hils på vår nye intern, Marius!

FIN OPPSTART: Marius Nilsen har startet arbeidet på kontoret i Ålesund, og ser frem til kompetansereisen han skal ta det neste året. (Foto: Beate Stavdal Riise)

For tre år siden flyttet Marius Nilsen fra Bergen for å studere markedsføring, innovasjon og ledelse ved NTNU i Ålesund. De tre foregående studieårene har resultert i en Bachelorgrad, som han nå vil bygge videre på. Han forteller at han det neste året er klar for å kombinere videre studier i økonomi og ledelse med sitt Internship hos oss i Converto;

 

- Jeg har gjennom studiene merket at jeg liker å holde på med finans, merkevarebygging og innovasjon, forteller Marius. – I videre studier vil jeg bygge videre på den utdannelsen jeg har tatt, med en Bachelor innen økonomi og ledelse. Jeg ser på det å få jobbe hos Converto som en unik mulighet for å få mer praksis og tyngde innen dette feltet.

 

Unik erfaringsmulighet

Gjennom året som Intern Analyst vil Marius få varierte oppgaver som gir han mulighet til å vokse både personlig og profesjonelt, noe han selv også er klar til å ta fatt på;

- Jeg forventer å lære litt om mye, og jeg liker at jeg får utfordret meg selv, forteller han. – Det virker som et godt arbeidsmiljø å være i, og jeg merker allerede at jeg har kommet inn i et hardtarbeidende kollegia med mye iboende kunnskap.

 

Delingskultur

I Converto er vi opptatt av å dele på kunnskap og erfaring internt, og vi er glade for å kunne gi studenter muligheten til å kunne praktisere det de lærer gjennom studiene. Marius er i hvert fall klar for å ta fatt på sin reise hos oss det neste året, og vi ser frem til å bli bedre kjent med han!

 

Vil du vite mer om hvordan det er å være Intern hos oss? Her kan du lese hvordan Ingrid opplevde sin tid i Converto!