Verdiskaping på hjemmebane

Converto er kamppartner på hjemmekampen til AaFK Fortuna, førstkommende søndag, 28. mai. Bli med på kamp du også! Foto: Kristian Moe

Én av arenaene verdier blir videreført gjennom generasjoner, er på fotballbanen. Og det skal vi være med å støtte, når vi førstkommende søndag er kamppartner for det lokale damelaget AaFK Fortuna.

Søndag 28. mai skal AaFK Fortuna møte Grand Bodø på hjemmebane, og vi ser frem til å heie frem et lag som gjør en formidabel innsats for idrettsmiljøet i Ålesund og omegn.

Vi gleder oss til å være med å heie frem laget på hjemmekampen til AaFK Fortuna, og ikke minst få med oss stemningen de lager på stadion, sier Kristine Mjelde Solevåg, Office Manager i Converto. – Vi synes det er stas å støtte det gode arbeidet som legges ned i denne klubben, og vi vet at det alltid blir en folkefest.

Kristine Mjelde Solevåg ser frem til å få med seg stemningen på stadion under søndagens hjemmekamp, når Converto er kamppartner for AaFK Fortuna. Foto: Beate Stavdal Riise

Avhengig av støtte fra næringslivet

I AaFK Fortuna jobber de daglig med å bygge lag, stolthet og jobbe frem godt samarbeid i laget. Dette damelaget er i tillegg veldig gode til å dra på besøk til jentelag og fotballklubber på Sunnmøre, for å motivere, gi mot til andre og være gode forbilder for små fotballspirer. Kimy Fagermo, Marked- og arrangementsansvarlig i AaFK Fortuna, forteller hvor viktig støtten fra næringslivet er for dem:

Uten gode støttespillere i næringslivet, hadde det ikke vært mulig for oss å holde på på det nivået vi gjør i dag. Vi er helt avhengig av gode partnere og godt samarbeid, for å kunne gi jentene det grunnlaget de fortjener. Både i form av kompetanse i teamet rundt dem, og i forhold til profesjonalisering og å skape muligheter for jentene og for klubben, forteller Kimy.

Spillerne i AaFK Fortuna jobber hardt for å nå sine mål, og er takknemlige for den støtten næringslivet på Sunnmøre viser dem. Foto: Kristian Moe

Bli med å sette publikumsrekord!

Hos oss i Converto, er det viktig å heie frem den gode jobben som gjøres i lokalsamfunnet. Og som kamppartner får vi virkelig komme tett på der det skapes verdier, denne søndagen.

Det er viktig å være tett på lokalsamfunnet, og det er viktig at næringslivet viser sin støtte til de som gjør en god jobb for barn og unge i lokalmiljøet. Vi håper at så mange som mulig blir med oss å heie frem AaFK Fortuna på søndag. Kanskje vi til og med får til å sette publikumsrekord? Det hadde vært stas! oppfordrer Kristine.

Blir du med å heie frem jentene på søndag? Vi håper å møte deg på Color Line Stadion!

Jentene i AaFK Fortuna håper selvsagt på hjemmeseier, og da hadde det passet med publikumsrekord i samme slengen. Foto: Kristian Moe