Velkommen til oss, Kristine Mjelde Solevåg!

NYANSATT OFFICE MANAGER: Kristine Mjelde Solevåg startet i stillingen som Office Manager hos Converto, onsdag 1.juni 2022. Hun ser frem til å jobbe med effektiviseringen av den interne driften hos oss. (Foto: Beate Stavdal Riise)

Kristine har tidligere tatt en Bachelor i eksportmarkedsføring, samt en Master i Internasjonal Business, begge ved NTNU i Ålesund. Etter noen år i arbeidslivet så hun behovet for å bygge på kunnskapen rundt bruk av digitale verktøy inn mot effektivisering, og tok derfor et årsstudium i IT på Høgskolen i Molde. Hun har også erfaring fra blant annet salg, samt det å bygge system og rutiner for salg. De siste fire årene har Kristine vært i Yapril AS, hvor hun har jobbet med effektivisering og optimalisering av interne prosesser.  

En initiativtaker

Gjennom sine erfaringer i arbeidslivet kom interessen for å jobbe med potensialet som ligger i effektivisering i interne prosesser. Kristine forteller at hun er en initiativtaker, og at hun liker å finne mulighetsrom i forhold til digitalisering. Det å optimalisere driften, er noe som hun synes er veldig spennende å jobbe med;

- Jeg synes det er motiverende å jobbe med interne prosesser og strategier, og finne ut hvordan man kan effektivisere arbeidet og dra ut potensialet som ligger der, forteller hun. – Det å finne mulighetsrom i interne rutiner, og det å se på hvordan man kan effektivisere driften, er noe som jeg personlig trigges av.

Sterkt fagmiljø

I Converto vil Kristine jobbe med effektivisering av interndriften hos de tre operative selskapene som driftes der. Og hun kommer inn med god bakgrunn for å kunne lede arbeidet og ta tak i prosessene. I tillegg til at hun får spennende arbeidsoppgaver i Converto, ser Kristine også frem til å komme inn i et kompetansemiljø hun kan dra læring ut av;

- Jeg ser helt klart frem til å bli kjent med Converto som bedrift, og kundene de jobber med. Det blir spennende å finne ut hvor mulighetsrommet ligger i forhold til effektivisering og digitalisering, i en bedrift som dekker bredt når det kommer til kompetanse, forteller hun. – I tillegg gleder jeg meg til å komme inn i et sterkt fagmiljø, hvor jeg personlig kan lære mye fra de andre i teamet.  

Velkomment tilskudd

Jan Petter Hagen, Managing Partner i Converto, kan fortelle at gleden er gjensidig. Og at teamet står klar til å ta Kristine godt imot på kontoret i Ålesund, hvor hun skal ha sin base;

- Det blir spennende å få med Kristine på laget, og se hva hun kan få til med tanke på å effektivisere den interne driften hos oss. Jeg er sikker på at hun, med sin drivkraft, vil kunne se nye muligheter og bidra til positiv utvikling for våre selskaper, forteller han.  

Velkommen på laget, Kristine! Vi gleder oss til å se hva vi kan få til sammen, i tiden fremover!