Velkommen på laget, Lars!

NY ANALYST: Lars Groven Klausen startet i sin stilling som analyst, torsdag 1. september. Han kommer inn i teamet med en spennende bakgrunn, og ser frem til å bli bedre kjent med våre kunder.

Lars Groven Klausen er opprinnelig fra Kragerø, men har under studietiden vært bosatt på Vestlandet. Etter noen år med jobb i Oslo ønsket han seg tilbake, og Ålesund ble det endelige valget.

Jeg skrev masteroppgaven min for et prosjekt i Ålesund, og syntes både byen og naturen var veldig fin, forteller han. - Og etter noen år i Oslo bestemte jeg meg for å flytte tilbake, og er selvfølgelig veldig glad for å fortsette arbeidskarrieren i et kunnskapsrikt selskap som Converto.

Spennende kunnskapsbakgrunn

Lars kommer inn i teamet til Converto med en bachelorgrad i Petroleumsrettet undervannsteknologi og en mastergrad i Industriell økonomi (indøk), fra henholdsvis Bergen og Stavanger. Etter studietiden startet han i en stilling i selskapet Accenture Strategy & Consulting, hvor han i hovedsak har jobbet med å lage ulike typer beslutningsunderlag relatert til teknologi. Hovedfokuset var mot store norske industrikunder, der et typisk prosjekt kunne være å se på hvilke anvendelsesområder en ny teknologi hadde for en bedrift, hvilke aktører som kunne levere relevante tjenester, hvor mye dette ville koste samt hvordan gå frem for å implementere dette.

Digitaliseringen treffer også Norge i større og større grad, og informasjonsteknologi blir dermed en stadig viktigere del av verdikjeden til norske bedrifter. Jeg håper og tror at det vil bli relevant å kunne trekke på noen av teknologirelaterte erfaringene jeg fikk i Accenture, inn mot arbeidet i Converto, sier Lars.

Klar for faglig vekst

Fra tidlig av, og gjennom studietiden, har Lars hatt stor interesse for økonomi og finans, og er glad for å få muligheten til å bygge videre på det gode grunnlaget han allerede har skaffet seg;

Fra jeg startet på ingeniørstudiene har jeg bevisst valgt meg mot økonomi og finans, og er derfor veldig glad for å starte her i Converto. Mitt inntrykk er at dette er en bedrift med mye kunnskap «i veggene», samt at de har en spennende kundebase som man kan få mange interessante utfordringer fra. Det kommer nok til å bli en bratt læringskurve på noen av kompetanseområdene i starten, men jeg tror og håper det skal gå bra, sier han.

Vi ser frem til å bli bedre kjent med vår nye medarbeider, og ønsker Lars velkommen med på laget!