Stolt sponsor av Aksla IL

Converto kan nå stolt meddele at vi har inngått en samarbeidsavtale med breddeklubben Aksla IL.

Aksla IL har mange aktive medlemmer innen både fotball og håndball, og er dermed et viktig samlepunkt og en verdiskaper i bydelen. Dette er noe vi i Converto setter høyt og ønsker å støtte opp under deres innsats med å skape et godt og aktivt oppvekstmiljø for barn og unge. Vi er tett på der verdier skapes!

- Aksla IL blir både stolte og svært glade for at Converto signerer en langsiktig samarbeidsavtale. Det at det positive arbeidet våre medlemmer legger ned hver dag, og verdiene klubben står for blir lagt merke til og resulterer i at Converto investerer i oss gjør at vi kan bruke enda mer ressurser på å skape gode mennesker i vår region, sier salgs- og markedssjef i Aksla IL, Johnny Vattøy.

En ny stadion står snart klar, og medlemmene kan da boltre seg i fantastiske treningsfasiliteter på det nye anlegget. Vi i Converto gleder oss stort over den nye banen i «magiske Ratvika» som vil stå ferdig om kort tid, og er glade for å kunne være synlige både der, på alle klubbens shortser og på Aksla ILs hjemmeside. Gjennom vårt samarbeid håper vi å bidra til masse idrettsglede for medlemmene i Aksla IL i årene som kommer.