Nytt år, ny avdeling

På den nye avdelingen i Trondheim har vi fått med oss tre medarbeidere som tilfører enda mer verdi til kollegiet vårt. F.v. Daglig leder Eva Klein, Vidar Undebakke og Christian Weber. Foto: BERRE

På samme måte som vi bistår våre kunder til å ta gode, strategiske veivalg, jobber vi også internt med våre egne veivalg og strategier. Det er derfor ekstra gledelig når vi kan starte det nye året med å fortelle om nyheten om at du nå også finner en egen Converto-avdeling i Trondheim. En avdeling som går ut av startgropen med et team som har både nytenking, positiv vekst og verdiskaping på agendaen. Med en dedikert og erfaren leder for avdelingen i Trondheim, får vi også inn verdifull kompetanse og stå-på-vilje til teamet. Vi er med andre ord rigget for et år hvor Converto skal bli bedre kjent med det spennende næringslivet, også i Midt-Norge.

Jan Petter Hagen, managing partner i Converto, kan fortelle at valget om å styrke teamet til Converto ikke bare er gjeldende på den nye avdelingen i Trondheim.

Det siste året har vi merket et økende behov hos våre kunder, spesielt rundt finansiell rådgiving, noe som har gjort at vi også har valgt å styrke teamet og rigge oss for ytterligere vekst. Vi har hatt flere nyansettelser på vår avdeling i Ålesund, og har blant annet ansatt ledere for noen av tjenesteområdene våre. I Ålesund har vi fått på plass Pål Andreas Alnes, som er ny og meget kompetent leder for vår avdeling for finansiell rådgivning. I tillegg har vi gitt en av våre dyktige analytikere, Henrik Hustadnes, tillitten til å lede avdelingen for analyse. Denne ekspansjonen og satsingen markerer et viktig steg for å gi ytterligere bistand innen finansiell rådgivning, strategisk rådgivning, analyse og rekruttering til bedrifter i Midt-Norge og på Vestlandet, forklarer han.

Ytterligere verdi til næringslivet

Den nyansatte daglige lederen for avdelingen i Trondheim, Eva Klein, har røtter fra Sortland i Vesterålen og har siden 2001 vært en del av det trønderske næringslivet. Med en utdannelse fra BI har hun jobbet innen salg, ledelse, HR, rekruttering og organisasjonsutvikling. I 2018 var hun også med å starte AC avdeling Trondheim, og har siden vært leder for Trondheimskontoret samt kommersiell direktør for Midt- og Nord-Norge. Nå er hun klar for å sette Converto-navnet på kartet i det spennende næringslivet hun vet finnes i denne delen av landet.

Jeg er stolt og ydmyk over å få lede Convertos avdeling i Trondheim, og ser frem til å være med å gi ytterligere verdi til det sterke næringslivet langs kysten vår, sammen med avdelingen i Ålesund og Bergen, uttaler Eva. - Teamet jeg har med meg brenner for verdiskapning og utvikling av de flotte og innovative selskapene i vår region, og vi er klare til å gjøre Converto kjent også i Midt-Norge.

Eva forteller at avgjørelsen om å bli med på å starte ny avdeling for Converto i Trondheim, var drevet av lidenskapen for verdiskapning og utvikling av de innovative selskapene i regionen. Foto: BERRE

Eva har med seg to dyktige medarbeidere i oppstarten av den nye avdelingen. Begge med egne skarpe blikk på forretningsutvikling, strategi og ledelse.

Vi har allerede fått på plass et sterkt team i Trondheim. En av de er Christian Weber, som har erfaring som konsulent i AC og har med seg kompetanse på blant annet strategi og organisasjonsutvikling. Christian har lang erfaring som både leder og konsulent, og tidligere har han blant annet jobbet i selskaper som Assessit, Viking Oil & Gas og Mercuri internasjonal, forteller Eva, før hun fortsetter.

Den andre jeg har med meg, Vidar Undebakke, kommer også fra AC, og har vært sentral i oppbyggingen av AC Trondheim. Vidar har over ti års erfaring med operativ og strategisk ledelse, både som rådgiver og leder i idretten og i næringslivet. Han har tidligere vært både aktiv utøver og trener på høyt nivå i langrenn. Begge tilfører verdifull kompetanse og erfaring til teamet i Trondheim og til Converto som ett lag, konstaterer Eva.

Tett på Midt-Norge

Converto har hatt god vekst de siste årene, og vi er svært glade for at vi også med det kan bidra til at vi kan bistå flere spennende bedrifter i Norge med deres utfordringer og problemstillinger. Eva er klar på at avdelingen i Trondheim vil skille seg noe fra de to andre avdelingene til Converto, men den samme visjonen står like klart som den alltid har gjort. Converto skal være tett på der verdier skapes.

Beslutningen om å være med å starte opp Converto i Trondheim var drevet av vår lidenskap for verdiskapning og utvikling av de innovative selskapene i vår region. Folkene i Converto har en sjelden, tung kompetanse og lang erfaring med selskapsutvikling og har en klar differensierer med de bredspektrede konseptene som tilbys. Dette er en reise vi har lyst til å være med på, og vi ønsker å bringe til det sterke næringslivet vi har i denne delen av landet også. Vi mener at alle selskapene i regionene har bruk for tjenestene som Converto tilbyr, sier Eva entusiastisk.

Utvidelsen til Trondheim vil styrke Converto ved at det bringer oss nærmere lokalt næringsliv, også her. Og Eva og teamet hennes ser klare fordeler med nettopp det.

Vi er tett på lokalt næringsliv og kjenner både utfordringene og mulighetene som finnes i landsdelen. Vi kan også med vår kompetanse og erfaring bistå nasjonalt, og videreutvikle næringslivet for at det skal klare overgangen i det grønne skiftet. Trondheim har et stort SMB-marked med mange familieeide, gründer- og startup-selskaper. Vi mener behovet for bistand, forvaltning og utvikling er betydelig. Samtidig ser vi spennende bidrag fra miljøene rundt NTNU og Sintef, som kan forme Midtnorsk næringsliv, sier hun med ettertrykk.

Skape det mest unike konsulentmiljøet

Fokuset fremover for den nye avdelingen blir å bygge stein på stein, og etter hvert vokse med tiden. Rekrutteringsbehovet omfatter dyktige mennesker med riktig kompetanse, holdninger og personlige egenskaper, forteller Eva.

Det nye teamet i Trondheim er klare for å sette Converto på kartet, også i denne delen av landet. Foto: BERRE

Vi må selvfølgelig ta hensyn til oppdragsmengden, men vi vil ha behov for dyktige mennesker med riktig kompetanse, holdninger og personlige egenskaper. Det gjelder kompetanse innen strategisk rådgivning, finansiell rådgivning, analyse, forvaltning og rekruttering. Og ikke minst er det viktig å si at vi skal skape det kuleste og mest utviklende konsulentmiljøet i Trondheim. Vi skal ha det gøy på jobb, kjenne på utvikling, mestring og skape en fellesfølelse for våre kollegaer og kunder, smiler hun avslutningsvis.


Det er ingen tvil om at dette blir en spennende vår, på alle våre avdelinger. Og vi ønsker både våre nye teammedlemmer i Trondheim og det midtnorske næringslivet hjertelig velkommen til oss. Du finner våre nye kolleger i Olavsbuen, Olav Trygvasonsgate 51, klare for å bistå deg med god rådgiving i tiden fremover.