Converto som rådgiver i vellykket transaksjon!

På bildet: Vegard Jacobsen (t.v.), konserndirektør Norge Regioner i Norconsult, Arne Grim Maurstad, leder Norconsult Sunnmøre, Sindre Moldskred, daglig leder og eier i Moldskred AS og Helge Moldskred, ansatt og eier i Moldskred AS (Foto: Norconsult).

Norconsult er Norges største og en av Nordens ledende tverrfaglige rådgiverbedrifter, og jobber innen samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Avdelingen på Sunnmøre får etter oppkjøpet styrket sin organisasjon med 19 erfarne rådgivere, og vil fra månedsskiftet telle nærmere 90 medarbeidere.

Molskreds rådgivere bringer med seg solid og verdifull kompetanse – og er blant landets mest erfarne rådgivere innen landbaserte akvakulturprosjekter. Transaksjonen vil derfor bidra til å styrke Norconsult sin posisjon på Nord-Vestlandet ytterligere.

En strategisk og finansiell rådgiver med solid kompetanse til å bistå på mange områder

I Converto er vi opptatt av å bistå til at transaksjonsprosessen blir så sømløs og vellykket som mulig. Og med vår spisskompetanse innen transaksjoner, gjør vi alltid vårt ytterste for at våre oppdragsgivere skal oppnå ønsket resultat. Vår rolle er å skape et godt og stødig grunnlag for et vellykket resultat. For Convertos del handler det om å bruke vår spisskompetanse for å sikre best mulig prosess og et godt utfall, noe vi ser resultatet av i denne overdragelsen. Vi vil gratulere begge parter, og takke for at vi fikk være med på laget som rådgiver for Moldskred og eierne!

Ønsker du å høre mer om Converto sine tjenester innenfor eierstrategi, generasjonsskifte eller kjøp/salg av virksomhet, er du velkommen til å kontakte vår CEO Jan Petter Hagen på jph@converto.no, telefon 900 10617 eller Senior Advisor Tom Sætremyr på ts@converto.no, telefon 478 52644.

Les selskapenes uttalelse i pressemeldingen.