Converto på lag med Norges Roforbund

Da kan vi endelig fortelle at vi nylig har inngått en støttespilleravtale med Norges Roforbund. Denne gjengen er inne i en svært intensiv og spennende tid, og vi ser frem til å være tett på og følge dem fra sidelinjen fremover.

Ved hjelp av støtten de mottar fra blant annet oss i Converto, forteller generalsekretær i Norges Roforbund, Sverke Lorgen, at de kan få på plass enda bedre rammer rundt satsingen fremover. Og den satsingen er ikke «bare-bare», her snakker vi store mesterskapsplaner:

Vi skal lære mye av våre nye partnere, og samtidig ta godt vare på den tilliten som blir vist oss. De økonomiske elementene i avtalene og varigheten på dem, gir oss stabilitet, forutsigbarhet og muligheter fremover.  Dette gjør at Norges Roforbund kan gjennomføre sitt planlagte løp mot OL og PL i Paris i sommer, samt langtidsplanlegge på en tryggere og bedre måte, forteller Sverke i en pressemelding.


Sverke kan også fortelle at tiden fremover blir preget av fokus på restitusjon, tilgang på næringsrikt kosthold og bedre treningsfasiliteter.

To av de ansatte i Converto fikk være med da Norges Roforbund inviterte til Olympiatoppen for å fortelle mer om blant annet planene de har frem mot OL og PL i Paris 2024.

Inkludering og mangfold

Visjonen til Norges Roforbund er «En Idrett – like muligheter», og norsk roing har gjennom mange år satset på de positive verdiene som kan hentes ut ved å inkludere flest mulig i rosporten. Dette gjelder unge og voksne, alle vektklasser, funksjonsføre og de med funksjonsnedsettelser, både i en konkurransesituasjon, i daglig trening og helt opp på elitelandslaget.

Det er veldig kjekt å være med å støtte et forbund og en idrett som har gode verdier og ikke minst er inkluderende, sier Managing Partner i Converto, Jan Petter Hagen.


For oss i Converto er det kjekt å være med på laget, og vi følger spent med dem i farvannet videre. Fra land, vel å merke.

Det nye treningstøyet til Norges Roforbund viser frem de nye støttespillerne.