Bedriftsmegling Vest skifter navn til Converto Bergen

Etter sammenslåingen av MRB og Converto har Bedriftsmegling Vest blitt knyttet tettere til det nye Converto i Ålesund. Som en naturlig konsekvens av dette har Bedriftsmegling Vest nå skiftet navn til Converto Bergen. Vi ser frem til å kunne gi våre kunder et integrert tjenestespekter på tvers av de to vestlandsbyene.

Converto Bergen ble etablert i 2004 etter at den da overtok Bergen-avdelingen i KPMG Corporate Finance. Selskapets navn var da Bridgehead Vest. Harald Valved har ledet selskapet alle årene og samarbeidet med Bridgehead og siden 2018 MRB / Converto.

Converto Bergen har i løpet av de 15 år vi har drevet på selvstendig basis gjennomført mer enn 35 transaksjoner med over NOK 1,2 milliarder i samlet transaksjonsverdi. Halvparten av antall gjennomførte transaksjoner er internasjonale, der kjøper og selger er fra forskjellige land. I tillegg har selskapet deltatt i prosjekter og transaksjoner med tidligere majoritetseier Bridgehead AS. I tillegg til støtte ved kjøp og salg av virksomheter arbeider selskapet også med aksjonærstrategi og verdivurderinger for selskap og eiere.

Ta kontakt med Harald Valved i Bergen eller Jan Petter Hagen i Ålesund om du er interessert i våre tjenester på tvers av Bergen og Ålesund.