Annerledes-året 2020

Det har vært et krevende år for alle. Et år med store kontraster der flere bedrifter har møtt utfordringer det vil ta tid å komme seg rundt. Andre har igjen sett muligheter til å skape vekst.

Som et sterkt kompetansemiljø for bedriftsutvikling og kapital-forvaltning på Nordvestlandet, har Converto vært tett på næringslivet. Gjennom året har vi håndtert flere utfordringer og muligheter for bedrifter i regionen vår.

Næringslivet er opptatt av forutsigbarhet, og «annerledes» er ikke nødvendigvis det første ordet som omfavnes. 2020 har tvunget mange til å tenke annerledes og gjøre ting annerledes. Det har åpnet opp for nye veier til å skape verdier.

Bedrifter har oppdaget at noe av det de gjorde før Covid-19, blir håndtert smartere og mer effektivt i dag. Nye forretningsområder, alternative strategiske retninger og nye samarbeidsmuligheter har også gjort flere bedrifter sterkere og mer konkurransedyktige.

På Nordvestlandet er vi gode på å omstille oss og dyktige på å gjøre om visdom til verdiskaping. Vi ser derfor med stor optimisme på 2021, og ønsker alle våre kunder og samarbeidspartnere en fredelig «annerledes-jul» og et godt nytt år.