Spennende Trainee-stilling med store utviklingsmuligheter

Den nye trainee i Global Sales AS vil gjennomgå et grundig opplæringsprogram over et års tid, og vil deretter bli involvert som salgsressurs med ansvar for egen kundeportefølje. Stillingen vil rapportere til daglig leder og være tilknyttet vårt hovedkontor i Ålesund.

Arbeidsoppgaver

I trainee-perioden vil oppgavene primært bestå i hospitering på anlegg, deltakelse på salgsreiser, produktopplæring, innføring i forretningsmessige forhold og annen relevant opplæring.

Ved tiltredelse som fullverdig salgsressurs vil sentrale oppgaver være:

  • Deltakelse i markedsplanlegging
  • Utarbeidelse av salgsplaner
  • Kundebesøk
  • Salgsoppfølging og inngåelse av salgsavtaler
  • Markedsrapportering
  • Involvering i løpendepris-setting

Ønsket bakgrunn

Den nye trainee bør ha høyskolebakgrunn på Bachelor/Masternivå, med internasjonal markedsføring som sentralt dybdefag. 1-2 års erfaring fra salgsrettet stilling vil være fordelaktig, men vi er åpne for nyutdannet kandidat som ønsker å bygge en karriere i Global Sales/Nergård-gruppen. Stillingen krever gode engelsk-kunnskaper. Ytterligere språk-kunnskaper som f.eks. russisk/tysk vil være en fordel men ingen betingelse.

Av personlige egenskaper vil det spesielt vektlegges utpreget salgslegning, initiativ, kremmerånd, relasjonsbyggende egenskaper og selvstendighet.

Global Sales tilbyr

En spennende stilling med store utviklingsmuligheter og et dynamisk og inkluderende arbeidsmiljø. Betingelser vil være konkurransedyktige og bli tilpasset egen personlig utvikling. Det må påregnes en del reisevirksomhet, som vil være tilrettelagt.

Om Global Sales AS

Global Sales AS er en ledende aktør innenfor internasjonalt salg av pelagiske fiskearter som sild, makrell og hestemakrell, samt tradingavdeling for hvitfisk som blåkveite, sei m.v. Selskapet er en del av Nergård-gruppen og har salgs-& markedsansvar for Nergård Sild AS, Lofoten Viking AS og Global Florø AS.

Global Sales AS har hovedkontor i Ålesund og avdelingskontor i Tromsø. Selskapet med sine 7 ansatte forventer i år en omsetning på ca. 1,4 mrd. NOK og har en tilfredsstillende økonomisk plattform.

Søknad og mer informasjon om stillingen

  • Søknad registreres innen 18.06.20 på finn.no
  • Mer informasjon om stillingen får du ved å kontakte daglig leder Jan Otto Hoddevik på tlf 416 96 000
  • Ønsket tiltredelse for stillingen er medio august 2020.