Vi søker Leder Investeringsteam

Vi søker en kollega for å styrke vårt team innenfor transaksjoner og forvaltning. Hovedinnholdet i stillingen vil være ledelse og videreutvikling av investeringsfondet Novela Kapital I AS og oppfølging av eksisterende investeringer i Novela AS. Personen vi søker vil gjennom dette bli involvert i investeringsprosesser, utarbeidelse av analyser og beslutningsgrunnlag, rapportering til styre og investorer samt være sentral i den løpende oppfølgingen av selskapene vi er involvert i.  

Som leder i vårt investeringsteam i Converto vil du inngå i et kollegium bestående av totalt 17 medarbeidere med solid finansiell og industriell bakgrunn. Stillingen rapporterer til daglig leder. Du har høyere utdanning og noen års relevant erfaring fra lignende fagområder, gjerne fra Private Equity, investeringsbank/meglerhus, konsulentfirma eller relevant industriell erfaring.

Ansvar og oppgaver:

·       Bistå i å identifisere aktuelle investeringscases

·       Gjennomføring av transaksjoner og M&A oppdrag

·       Være kontaktperson mot de øvrige eierne i Novela AS og Novela Kapital I AS

·       Rapportering til investorer og offentlige registre

·       Gjennomføring av emisjoner og refinansieringer

·       Andre oppgaver som faller naturlig utfra kompetanse og erfaring

Ønskede kvalifikasjoner:

·      Utdanning på universitets- eller høyskolenivå med gode resultater

·      Erfaring fra Private Equity, investeringsbank, meglerhus eller konsulentselskap

·      Erfaring med administrative prosesser

·      God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

·      Beherske relevante IT-systemer

Personlige egenskaper

Den vi leter etter er analytisk og strukturert, selvgående og initiativrik og med evne til å skape tillit og bygge relasjoner. Du bør være nøyaktig og detaljorientert, samtidig som du har evne til å løfte blikket og se helheten i prosessene du er involvert i. Kjennskap til næringslivet på Nordvestlandet vil være en fordel.

Vi kan tilby varierte og utfordrende arbeidsoppgaver i et sterkt kompetansemiljø, hvor du vil jobbe tett sammen med kolleger med lang erfaring fra industri og finans. Du får en viktig rolle knyttet til vellykket gjennomføring av prosjektene vi til enhver tid er involvert i. Stillingen gir gode muligheter for faglig og personlig utvikling.

Ytterligere informasjon om stillingen får du ved å kontakte Jan Petter Hagen, Managing Partner, på telefon 900 10 617 eller til Wenche Kjerstad på telefon 907 20 545. Søknad og CV sendes til wk@converto.no innen 3. mai 2020.